Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: «Ταξίδι στο χώρο του βιβλίου…» στην Ιωάννειο Βιβλιοθήκη
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

«Ταξίδι στο χώρο του βιβλίου…» στην Ιωάννειο Βιβλιοθήκη

Με σκοπό την ενίσχυση της φιλαναγνωσίας μέσω της αφήγησης παραμυθιών σε παιδιά, πραγματοποιείται το πρόγραμμα «Ταξίδι στο χώρο του βιβλίου…», στην Ιωάννειο Βιβλιοθήκη.
Τη Δευτέρα 12 Ιανουαρίου διαβάζουμε «Ο μικρός γυρίνος στον μεγάλο κόσμο» του Τζουλιάνο Φέρρι. Στις 19 Ιανουαρίου οι μικροί μας φίλοι θα γνωρίσουν ένα πειρατικό βιβλίο με πολύ χιούμορ, «Οι καλοί και κακοί πειρατές» του Αντώνη Παπαθεοδούλου, ενώ στις 26 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί αφήγηση του βιβλίου «Ο Τρυφεράκανθος» της Ελένης Πριοβόλου.
Την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου θα προβληθεί η ταινία «Το θαυμαστό ταξίδι» του Νιλς Χόλγκερσον, στις 23 Ιανουαρίου «Η Βασίλισσα του χιονιού», ενώ την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου τα παιδιά θα παρακολουθήσουν την ταινία «Οι άγριοι κύκνοι».
Οι δράσεις θα πραγματοποιούνται στο χώρο της  Βιβλιοθήκης τις ώρες 16.00-18.00
Μετά το τέλος της αφήγησης και της προβολής  ακολουθεί συζήτηση για το εκάστοτε βιβλίο ή ταινία, ενώ τα παιδιά θα δραστηριοποιούνται στη ζωγραφική και τη χειροτεχνία.
Ιωάννειος Βιβλιοθήκη:Πανόρμου 59, τηλ. 210 6983905
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα – Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή 09.00-19.00, Τετάρτη 09.00-15.00


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.