Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Βράβευση των μικρών ζωγράφων από το Δήμο Περιστερίου
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη, 9 Δεκεμβρίου 2014

Βράβευση των μικρών ζωγράφων από το Δήμο Περιστερίου

Την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου, ώρα 17:30, στην πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (έναντι ΟΤΕ) Περιστερίου θα γίνει η βράβευση των μικρών ζωγράφων από το Δήμο Περιστερίου.
Με αφορμή τις γιορτινές ημέρες, ο Δήμος Περιστερίου προσκάλεσε όλα τα παιδιά της πόλης να ζωγραφίσουν με θέμα: «ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΠΟΛΗ ΦΩΤΕΙΝΗ – ΓΙΟΡΤΙΝΗ – ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ – ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ Η ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ" και τους έδωσε την ευκαιρία να φιλοτεχνήσουν.
Τα έργα των οποίων θα τοποθετηθούν, για όλη τη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων, σε ειδικά πλαίσια και θα την μετατρέψουν στην ομορφότερη πλατεία της πόλης.


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.