Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Ξεφυλλίστε… τα χριστουγεννιάτικα δώρα σας στο Πνευματικό Κέντρο
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Ξεφυλλίστε… τα χριστουγεννιάτικα δώρα σας στο Πνευματικό Κέντρο

Μία εναλλακτική πρόταση στην επιλογή των χριστουγεννιάτικων δώρων προσφέρει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων, καλώντας το κοινό να επισκεφτεί το βιβλιοπωλείο του στο Πνευματικό Κέντρο.
Το βιβλιοπωλείο, λειτουργεί από τις 8 έως τις 31 Δεκεμβρίου, Δευτέρα έως Κυριακή, από τις 9π.μ. έως τις 9μ.μ. και θα υποδέχεται τους φίλους του βιβλίου προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να αγοράσουν για τους αγαπημένους τους, μικρούς και μεγάλους, δώρα «ανεκτίμητης» αξίας σε προσιτές τιμές, οι οποίες ξεκινούν από 1 ευρώ.
Τα βιβλία που διατίθενται αποτελούν εκδοτική παραγωγή του Οργανισμού, που επικεντρώνεται στην ιστορία και τον πολιτισμό της Αθήνας.
Πρόκειται για πολυτελείς εκδόσεις με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και εμπνευσμένα κείμενα, που καταγράφουν ένα σημαντικό τμήμα από τη σύγχρονη πολιτιστική ιστορία της πόλης μας.
Η ζωγραφική, η χαρακτική, ο κινηματογράφος, ο αθλητισμός αλλά και η ιστορία της χώρας μας είναι μερικά από τα θέματα που πραγματεύονται τα συγγράμματα, ενώ το κοινό θα μπορεί επίσης να αγοράσει βιβλία που θα λατρέψουν οι μικροί μας φίλοι.
Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων:Ακαδημίας 50, στάση Μετρό: Πανεπιστήμιο, τηλ.: 210 5284800 & 803

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.