Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Ημερίδα "Μύθοι και αλήθειες για τα αντιβιοτικά και τα εμβόλια" στο Πνευματικό Κέντρο
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου 2014

Ημερίδα "Μύθοι και αλήθειες για τα αντιβιοτικά και τα εμβόλια" στο Πνευματικό Κέντρο

Ημερίδα με θέμα «Μύθοι και Αλήθειες για τα Αντιβιοτικά και τα εμβόλια», οργανώνει τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου,ο δήμος Αθηναίων σε συνεργασία με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων,στο πλαίσιο των προγραμμάτων Αγωγής & Προαγωγής της Υγείας στο Πνευματικό Κέντρο.
Βασικοί στόχοι της ημερίδας είναι η ενημέρωση του κοινού από ειδικούς επιστήμονες, για την πρόληψη των λοιμώξεων, καθώς και η πρόληψη μέσω εμβολιασμών σοβαρών και επικίνδυνων νοσημάτων.
Παράλληλα θα γίνει ενημέρωση για το χρόνο και τον τρόπο λήψης των αντιβιοτικών,καθώς έχει διαπιστωθεί ότι η ανθεκτικότητα των μικροβίων στα αντιβιοτικά είναι ένα φαινόμενο που συνάδει με την υπερκατανάλωσή τους. 
Θα υπάρξει διανομή έντυπου ενημερωτικού υλικού στο κοινό καθώς και συζήτηση με  ειδικούς ιατρούς λοιμωξιολόγους.
Πνευματικό Κέντρο: Ακαδημίας 50
Ώρα: 17.30

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.