Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Παραμύθια για μεγάλους αφηγείται ο Δημήτρης Προύσαλης, στην Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη, 3 Δεκεμβρίου 2014

Παραμύθια για μεγάλους αφηγείται ο Δημήτρης Προύσαλης, στην Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη

Ο Δημήτρης Προύσαλης συναντιέται με το ενήλικο κοινό στην Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου για να του αφηγηθεί ιστορίες γλυκές και πικρές για των ανθρώπων τα ανείπωτα καμώματα. Έχοντας διαφορετική κάθε φορά θεματική, θα αφηγηθεί «Ψυχής Άκος»: Ιστορίες βάλσαμο, παραμύθια που θεραπεύουν.
Ώρα έναρξης: 19.15
* Μετά την έναρξη της αφήγησης δεν θα επιτρέπεται η είσοδος.
Ο Δημήτρης Προύσαλης κουβαλάει με σεβασμό και μοιράζεται, σε αφηγήσεις με ενηλίκους και παιδιά, λαϊκά παραμύθια απ’ τις προφορικές παραδόσεις των λαών, ιστορίες ειπωμένες απ’ τις γωνιές του κόσμου και απ’ τα βάθη της ανθρώπινης ψυχής για όλα αυτά που ισορροπούν ανάμεσα στα ψέματα των παραμυθιών και τις αλήθειες της ζωής.
Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη:Δομοκού 2, Σταθμός Λαρίσης, τηλ. 210 8846011
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα - Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή: 09.00 –19.00, Τετάρτη: 09.00 -15.00

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.