Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Ξεκίνησαν τη λειτουργία τους οι Σχολές Γονέων του Δήμου Ιλίου
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Ξεκίνησαν τη λειτουργία τους οι Σχολές Γονέων του Δήμου Ιλίου

Με μεγάλη συμμετοχή  ξεκίνησαν τη λειτουργία τους οι Σχολές Γονέων του Δήμου Ιλίου, που πραγματοποιούνται σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης, μέσω του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.
Το πρόγραμμα δίνει την ευκαιρία σε όσους συμμετέχουν να παρακολουθήσουν  δωρεάν προγράμματα από εξειδικευμένους επιστήμονες (ψυχολόγους, κοινωνιολόγους, εκπαιδευτικούς), που σκοπό έχουν να βοηθήσουν τους γονείς να ανταποκριθούν με επιτυχία στο σύνθετο και δύσκολο ρόλο τους, όπως αυτός διαμορφώνεται από τις σύγχρονες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες.


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.