Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: 2ος Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός Παιδικής Ζωγραφικής
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

2ος Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός Παιδικής Ζωγραφικής


ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΠΟΛΗ ΦΩΤΕΙΝΗ – ΓΙΟΡΤΙΝΗ – ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ – ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ Η ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ

Οι γιορτές των Χριστουγέννων είναι παραδοσιακά για την πόλη του Περιστερίου, ημέρες ξεχωριστές, ημέρες χαρούμενες και αισιόδοξες.
"Στα πλαίσια των δράσεων του Δήμου Περιστερίου τα παιδιά θα έχουν και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο και θα δώσουν στην πόλη το δικό τους χρώμα", τονίζει σε ανακοίνωσή της, η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πολιτισμού Μαίρη Τσιώτα - Μάρκου και προσθέτει: "Τους δίνεται λοιπόν και φέτος η δική τους πλέον πλατεία, η πλατεία Εθν. Αντίστασης (απέναντι από ΟΤΕ), κάνοντάς τα συμμέτοχους στην ατμόσφαιρα αυτή, να δώσουν το δικό τους στίγμα στις προετοιμασίες και στο τελικό αποτέλεσμα, για μια πόλη φωτεινή – γιορτινή – αισιόδοξη".
Έχοντας τη βεβαιότητα, ότι και σε αυτό το διαγωνισμό ζωγραφικής θα φιλοτεχνήσουν και θα καταφέρουν να την κάνουν την ομορφότερη πλατεία της πόλης.
Γι΄ αυτό το λόγο, προκηρύσσεται για 2η χρονιά διαγωνισμός με θέμα:
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΠΟΛΗ ΦΩΤΕΙΝΗ – ΓΙΟΡΤΙΝΗ – ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ – ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ Η ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ.

Μοναδικός περιορισμός στην παλέτα του κάθε μικρού ζωγράφου, είναι ότι το θέμα που θα επιλέξει πρέπει να έχει σχέση με τα Χριστούγεννα. Οι 52 καλύτερες ζωγραφιές θα εκτυπωθούν σε κατάλληλο υλικό και θα τοποθετηθούν για όλη τη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων στα συγκεκριμένα πλαίσια της πλατείας Εθν. Αντίστασης (απέναντι από ΟΤΕ).
Οι νικητές του διαγωνισμού, αλλά και όσοι επιθυμούν, θα έχουν την δυνατότητα να δουν τα έργα τους σε ειδική εκδήλωση που θα γίνει με τη φωταγώγηση της πλατείας.
Μετά το τέλος των εορτών τα έργα θα παραδοθούν στα παιδιά στα οποία ανήκουν. Όλοι οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν αναμνηστικό δίπλωμα σαν επιβράβευση για την προσπάθειά τους.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν: Βρεφονηπιακοί Σταθμοί, Νηπιαγωγεία, Δημοτικά Σχολεία. Προθεσμία συμμετοχής μέχρι και τις 26 Νοεμβρίου 2014.
Για κάθε πρόσθετη διευκρίνιση ή πληροφορία μπορούν να επικοινωνούν στην Δημοτική Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης Δήμου Περιστερίου (Δ.Ε.Π.Α.Δ.Π.) στα τηλέφωνα 210-5779914, 210-5779049, e-mail: depadp@yahoo.gr


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.