Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Βιωματικό Σεμινάριο για Γονείς Παιδιών κάθε ηλικίας από το Κέντρο Πρόληψης «ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ» του Δήμου Περιστερίου
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Βιωματικό Σεμινάριο για Γονείς Παιδιών κάθε ηλικίας από το Κέντρο Πρόληψης «ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ» του Δήμου Περιστερίου

photo: Jo Black
Στα πλαίσια της υλοποίησης των δράσεων του, το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Δήμου Περιστερίου "Οδοιπορικό", διοργανώνει εκ νέου βιωματικό σεμινάριο το οποίο απευθύνεται σε γονείς παιδιών κάθε ηλικίας.
Ο θεσμός της οικογένειας και ειδικότερα ο τρόπος με τον οποίο οι γονείς διαπαιδαγωγούν τα παιδιά τους, η ποιότητα των συναισθηματικών τους σχέσεων, καθώς και η οριοθέτηση και η θέσπιση κανόνων, καθιστούν τον ρόλο του γονέα ως έναν από τους πιο δύσκολους και απαιτητικούς στην κοινωνία μας.
Η Πρόεδρος του "Οδοιπορικού", Δημοτική Σύμβουλος Ουρανία Σαγιάκου, υπογραμμίζει ότι ο στόχος του συγκεκριμένου σεμιναρίου είναι η επεξεργασία θεμάτων σχετικών με την ενίσχυση του γονεϊκού ρόλου, τη βελτίωση των οικογενειακών σχέσεων και της επικοινωνίας μεταξύ γονιών και παιδιών, τη διαχείριση του άγχους στη οικογένεια καθώς και ενημέρωση για τους παράγοντες που επηρεάζουν τη χρήση ουσιών και άλλες επικίνδυνες συμπεριφορές.
Το σεμινάριο θα διεξάγεται σε εβδομαδιαία βάση, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18.30-20.30 στο χώρο του Οδοιπορικού, Κρυστάλλη 49, Περιστέρι, (περιοχή Τσαλαβούτα, κοντά στην στάση Μετρό, Άγιος Αντώνιος). Οι συναντήσεις της ομάδας θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014 και θα διαρκέσουν μέχρι τον Απρίλιο του 2015. Τον συντονισμό της Ομάδας έχει ο κ. Χρήστος Κυριακάκος, Ψυχολόγος, μέλος της Επιστημονικής Ομάδας του Οδοιπορικού.
Για πληροφορίες: "Οδοιπορικό" τηλ. 210-5786888, Δευτέρα – Παρασκευή 9.00-15.00 και στο email: kp.odiporiko@yahoo.gr – Επιστημονικά Υπεύθυνη Κέντρου: κα Μαρία Πελεκανάκη, Κοινωνική Λειτουργός-Ψυχοθεραπεύτρια.



Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.