Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Η κυρα -Μάρω πάει στο Αμφιθέατρο του «Αθήνα 9,84»
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Σάββατο, 22 Νοεμβρίου 2014

Η κυρα -Μάρω πάει στο Αμφιθέατρο του «Αθήνα 9,84»

Την εκπαιδευτική μουσικο-θεατρική παράσταση «Η κυρά Μάρω πάει στο Μέγαρο Μουσικής» με τη Συμφωνική Ορχήστρα του δήμου Αθηναίων, φιλοξενεί την Τρίτη 25 Νοεμβρίου,το Αμφιθέατρο του ραδιοφωνικού σταθμού «Αθήνα 9,84». 
Η παράσταση είναι βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο της μουσικο-παιδαγωγού Δέσποινας Ματθαιοπούλου αφορά μαθητές της  Α’ βάθμιας Εκπαίδευσης και αποτελεί για τα παιδιά μία ξεχωριστή καλλιτεχνική εμπειρία, συνδυάζοντας με πρωτότυπο και διασκεδαστικό τρόπο τη μάθηση με το θέατρο και τη μουσική.
Η πρωταγωνίστρια  κυρα - Μάρω, γνωστή από τους μύθους του Αισώπου,μέσα από διαδραστικά μουσικοκινητικά παιχνίδια παρουσιάζει στους μικρούς θεατές τα όργανα της ορχήστρας.
Τους ρόλους ερμηνεύουν οι: Δώρα Λουίζου και Στέφανος Μπακάλης
Σκηνοθετική επιμέλεια: Νίκος Αμουντζάς
Μουσική διεύθυνση: Ανδρέας Τσελίκας
Η παράσταση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών προγραμμάτων που υλοποιούν τα Μουσικά Σύνολα του δήμου Αθηναίων για μαθητές του Δημοτικού με στόχο τη συμμετοχή τους σε διαδραστικές μουσικές εκδηλώσεις και την επαφή τους με τη μουσική, αλλά και τα όργανα που απαρτίζουν μία ορχήστρα.
Αμφιθέατρο του Αθήνα 9,84:Πειραιώς 100, Γκάζι

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.