Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΣΕ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕ ΣΑΚΧΑΡΩΔΗ ΔΙΑΒΗΤΗ ΤΥΠΟΥ 2 (Δήμος Αιγάλεω & Περιστερίου)
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη, 6 Νοεμβρίου 2014

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΣΕ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕ ΣΑΚΧΑΡΩΔΗ ΔΙΑΒΗΤΗ ΤΥΠΟΥ 2 (Δήμος Αιγάλεω & Περιστερίου)

Δήμος Αιγάλεω 
Το Δίκτυο Υπεύθυνων Οργανισμών και Ενεργών Πολιτών υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ενδοκρινολογικής Εταιρείας και της Ελληνικής Νεφρολογικής Εταιρίας και με την ευγενική υποστήριξη της Novartis Hellas AEBE πραγματοποιεί πρόγραμμα που αφορά στην παροχή ΔΩΡΕΑΝ εργαστηριακών εξετάσεων σε ανασφάλιστους ασθενείς με Σακχαρώδη Διαβήτη Τύπου 2 .
Σκοπός του Προγράμματος « Προσέχω το διαβήτη μου » είναι η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση πιθανών επιπλοκών.
Οι εξετάσεις θα γίνονται ΔΩΡΕΑΝ στο διαγνωστικό κέντρο Βιοιατρική .
Πληροφορίες και ραντεβού στα Δημοτικά Ιατρεία Μ.Μπότσαρη 63.Τηλέφωνο επικοινωνίας 2105319740-41Νέο 7-11-2014 Την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 19:00 στο Δημαρχείο Δήμου Αιγάλεω , Ιερά Οδός 364 & Κάλβου (Μετρό Αγίας Μαρίνας) θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση ενημέρωση για τον Σακχαρώδη Διαβήτη . Ομιλητής ο διαβητολόγος Ν. ΚάντζοςΔήμος Περιστερίου
Και στο Δήμο Περιστερίου οι Δωρεάν Εργαστηριακών Εξετάσεων σε ασθενείς με Σακχαρώδη διαβήτη Τύπου 2
Υπεύθυνος του προγράμματος είναι ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Γεώργιος Μπεκιάρης
Πληροφορίες : 2105701011

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.