Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΟΣΕ Project - Η ΘΟΚΑ στο Σταθμό ΟΣΕ Αχαρνών
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

ΟΣΕ Project - Η ΘΟΚΑ στο Σταθμό ΟΣΕ Αχαρνών

photo: Jo Black
Το ετήσιο project της Θεατρικής Ομάδας Καλλιτεχνείου Αχαρνών (ΘΟΚΑ) για την περίοδο 2014-2015 είναι η αρχαία ελληνική ποίηση. Μέσα από αναγνώσεις, ασκήσεις, δραματοποιήσεις με άξονα την αρχαία επική, λυρική και δραματική ποίηση φιλοδοξούμε να εντρυφήσουμε στην παιδεία, τον ρυθμό, τα εργαλεία και την γνώση της ποίησης.
Ο βασικότερος στόχος είναι να δραστηριοποιηθούμε σε δημόσιο χώρο, να επανα-νοηματοδοτήσουμε τον σταθμό του ΟΣΕ, όπου προγραμματίζονται και άλλες δράσεις πέρα από αυτές της ΘΟΚΑ! (Το σύνολο των δράσεων και των κινήσεων για την επανα-νοηματοδότηση του χώρου του Σταθμού ΟΣΕ Αχαρνών και της κατάστασης που υφίσταται εκεί το ονομάζουμε ΟΣΕ Project)
Πρώτη συνάντηση θα γίνει αυτή την Κυριακή 05 Οκτώβρη 2014 στον σταθμό ΟΣΕ Αχαρνών στην οδό Κωνσταντινουπόλεως με πυρήνα άσκησης απόσπασμα από έπος.



 Περισσότερες πληροφορίες http://8oka.blogspot.gr



Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.