Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Δωρεάν αντιμετώπιση της νόσου Πάρκινσον στο Δήμο Περιστερίου
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Κυριακή, 26 Οκτωβρίου 2014

Δωρεάν αντιμετώπιση της νόσου Πάρκινσον στο Δήμο Περιστερίου

Από τη συνάντηση με τον Γ. ΜπεκιάρηΟ Δήμος Περιστερίου σε συνεργασία με ειδική διεπιστημονική ομάδα από την 1η Δεκεμβρίου 2014 θα προσφέρει δωρεάν φυσικοθεραπείες και εξειδικευμένη ψυχοσωματική υποστήριξη στους δημότες, που πάσχουν από τη νόσο Πάρκινσον.
Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος στα θέματα Υγείας του Δήμου Περιστερίου, Καρδιολόγος
Γεώργιος Μπεκιάρης είχε συνάντηση στο Δημαρχείο της πόλης μας με τους Υπευθύνους του Διαγνωστικού και Θεραπευτικού Κέντρου κ.κ. Παναγιώτη Ζήκο (Ιατρό Νευρολόγο) και Θεόδωρο Χατζηδαμιανό (Φυσικοθεραπευτή), καταρτίζοντας το ειδικό πρόγραμμα.
Εξειδικευμένη ομάδα επιστημόνων θα παρέχει εθελοντικά και αφιλοκερδώς τις ιατρικές της υπηρεσίες στους ασθενείς της νόσο Πάρκινσον, εφαρμόζοντας πρόγραμμα φυσικοθεραπείας και ειδικής υποστήριξης.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή στο τηλέφωνο 2105701140, ώρες 08:30 - 15:30.


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.