Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Ημερίδα «Μύθοι και αλήθειες για τα αντιβιοτικά»
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη, 23 Οκτωβρίου 2014

Ημερίδα «Μύθοι και αλήθειες για τα αντιβιοτικά»

Με θέμα «Μύθοι και αλήθειες για τα αντιβιοτικά» θα πραγματοποιηθεί ημερίδα την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014, ώρα 17:30, στο Συνεδριακό - Πολιτιστικό Κέντρο του Νέου Δημαρχείου Περιστερίου (είσοδος Εθν. Αντιστάσεως και Καραθεοδωρή).
Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για τα θέματα Υγείας του Δήμου Περιστερίου, Καρδιολόγος Γεώργιος Μπεκιάρης μας ενημερώνει ότι θα αναλυθούν από εξειδικευμένους επιστήμονες οι συνέπειες της κακής χρήσης των αντιβιοτικών, αλλά και για τις σημαντικές τους ωφέλειες, όταν χρησιμοποιούνται σωστά.
Διοργανώνεται από τον Δήμο Περιστερίου και τις Υπηρεσίες Υγείας του Δήμου Περιστερίου, σε συνεργασία με το Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ. (Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων Παραγωγής Υγείας), την Πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Χημειοθεραπείας -Καθηγήτρια Ελένη Γιαμαρέλλου, τον Πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Λοιμώξεων –Καθηγητή Αθανάσιο Σκουτέλη και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών.
Είσοδος Ελεύθερη.  

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.