Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Έκθεση Φωτογραφίας «Αποκαλύψτε το Δέρμα σας - Skin to live in
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Έκθεση Φωτογραφίας «Αποκαλύψτε το Δέρμα σας - Skin to live in

Σε συνέχεια της μεγάλης ανταπόκρισης τον προηγούμενο Μάιο στο Gazarte, η Έκθεση Φωτογραφίας «Αποκαλύψτε το Δέρμα σας - Skin to live in» θα φιλοξενηθεί από 1-30 Οκτωβρίου 2014 στους χώρους του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αθηναίων, Ακαδημίας 50.
Τα εγκαίνια της έκθεσης θα λάβουν χώρα την 1η Οκτωβρίου-Παγκόσμια Ημέρα Κνίδωσης στις 12:00 στην αίθουσα Κ. Καβάφης του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αθηναίων.
Στις 29 Οκτωβρίου-Παγκόσμια Ημέρα Ψωρίασης θα λάβουν χώρα εκδηλώσεις στον κήπο του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αθηναίων με σκοπό να ενημερώσουν και να ευαισθητοποιήσουν το κοινό για την ψωρίαση.
Με το μήνυμα «Αποκαλύψτε το Δέρμα σας» γνωστές προσωπικότητες του καλλιτεχνικού, αθλητικού και δημοσιογραφικού χώρου φωτογραφήθηκαν από τον φακό της καταξιωμένης φωτογράφου Ρούλας Ρέβη, στηρίζοντας τους ασθενείς με Ψωρίαση και Κνίδωση. Πρόκειται για μια εκστρατεία Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης του Κοινού για τις Σοβαρές Παθήσεις του Δέρματος, που αποτελεί μία σημαντική πρωτοβουλία της Novartis Hellas και τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής Εταιρείας και της Ελληνικής Εταιρείας Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας, με τη στήριξη του Σωματείου Υποστήριξης Ασθενών με Ψωρίαση «ΚΑΛΥΨΩ» και τη συνδιοργάνωση από τον Δήμο της Αθήνας.
Στόχος της εκστρατείας είναι η αποστιγματοποίηση των σοβαρών παθήσεων του δέρματος, καθώς πρόκειται για νοσήματα μη μεταδοτικά που όμως λόγω της λανθασμένης ή ελλιπούς ενημέρωσης, μπορεί να οδηγήσουν στην απομόνωση και στον κοινωνικό αποκλεισμό.
Συμμετέχουν (αλφαβητικά): Νίκος Αγγελής-ηθοποιός, Εύα Αντωνοπούλου-δημοσιογράφος, Αλεξάνδρα Ασημάκη-παγκόσμια πρωταθλήτρια Εθνικής Ομάδας Πόλο Γυναικών, Αγγελική Γερόλιμου-παγκόσμια πρωταθλήτρια Εθνικής Ομάδας Πόλο Γυναικών, Λεωνίδας Καλφαγιάννης-ηθοποιός, Κατερίνα Καραβάτου-παρουσιάστρια, Κρατερός Κατσούλης-ηθοποιός, Νάντια Κοντογιώργη-ηθοποιός, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου-ηθοποιός, Πέτρος Λαγούτης-ηθοποιός, Ελένη Πετρουλάκη-γυμνάστρια, Νατάσα Ράγιου-δημοσιογράφος, Ευδοκία Ρουμελιώτη-ηθοποιός, Αντιγόνη Ρουμπέση-παγκόσμια πρωταθλήτρια Εθνικής Ομάδας Πόλο Γυναικών, Σταύρος Σβίγγος-ηθοποιός, Γιάννης Στάνκογλου-ηθοποιός, Έφη Σφυρή-πρωταθλήτρια beach volley, Δημοσθένης Ταμπάκος-Χρυσός Ολυμπιονίκης Γυμναστικής, Πέγκυ Τρικαλιώτη-ηθοποιός, Αποστόλης Τότσικας-ηθοποιός και Γιώργος Χρανιώτης-ηθοποιός.
Η Ψωρίαση προσβάλλει περίπου το 2% του παγκόσμιου πληθυσμού, ποσοστό που αντιστοιχεί σε 200.000 περίπου Έλληνες, ενώ η Χρόνια Αυθόρμητη Κνίδωση αγγίζει έως και το 1% του παγκόσμιου πληθυσμού, επηρεάζοντας τη ζωή περίπου 100.000 ασθενών στην Ελλάδα. Ο αντίκτυπος των σοβαρών δερματικών νοσημάτων δεν περιορίζεται στα σωματικά συμπτώματα, αλλά μπορεί να έχει και μεγάλες επιπτώσεις στα συναισθήματα και στην ποιότητα ζωής των ασθενών.
Η έκθεση φωτογραφίας «Αποκαλύψτε το Δέρμα σας» θα εκτεθεί στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων (Ακαδημίας 50) από την 1η Οκτωβρίου μέχρι και τις 30 Οκτωβρίου (ωράριο 10:00-21:00). Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Επισπευτείτε την ιστοσελίδα www.skintolivein.gr για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για να ψηφίστε την αγαπημένη σας φωτογραφία από την έκθεση

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.