Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Διαλέξεις, σεμινάρια και καλλιτεχνικό πρόγραμμα όπερας
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη, 30 Σεπτεμβρίου 2014

Διαλέξεις, σεμινάρια και καλλιτεχνικό πρόγραμμα όπερας

ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΩΡΑ8:00 Μ.Μ. ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΟ ΕΦΗ
 Ο Δήμος Περιστερίου διοργανώνει σειρά διαλέξεων - σεμιναρίων με στόχο την γνωριμία των Περιστεριωτών με τον κόσμο της όπερας ''Την λένε όπερα και έχει καταγωγή από την αρχαία Ελλάδα, μήπως γνωρίζεστε'';
 Από τον Ροσίνι στον Βέρντι η όπερα από τον λαό για τον λαό. Ο Λυρικός Τραγουδιστής, Βαρύτονος Ζαφείρης Κουτελιέρης μας επικοινωνεί με το μεγαλείο της όπερας που μιλά μέσα στην ψυχή μας.
Οι διαλέξεις, σεμινάρια και το καλλιτεχνικό πρόγραμμα θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα (29/9, 6/10, 13/10, 20/10, 27/10, 3/11, 10/11, 17/11) και ώρα 8:00 μ.μ. στο Κινηματοθέατρο ΕΦΗ (Βασιλικών 6, Κηπούπολη). Είσοδος Ελεύθερη. 


 

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.