Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ : Συλλογή σχολικών ειδών
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή, 5 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ : Συλλογή σχολικών ειδών

Ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας αναγνωρίζοντας τις οικονομικές δυσκολίες της εποχής μας, συνεχίζει τις ενέργειές του για να στηρίξει συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και ιδιαίτερα τα παιδιά. Για αυτό το λόγο, υποδέχεται την νέα σχολική χρονιά με συλλογή σχολικών ειδών για να τα μοιράσει σε μαθητές που τα έχουν ανάγκη και δεν μπορούν να τα αγοράσουν.
Μέσω της Τράπεζας Χρόνου του Δήμου, στα πλαίσια του εθελοντισμού διοργανώνει συλλογή σχολικών ειδών, όπως τσάντες, βοηθήματα, τετράδια, μολύβια, μπλοκ ζωγραφικής, μπογιές, σχολικά ημερολόγια, μολύβια, γόμες, στυλό, μαρκαδόρους κτλ. που μετά θα διατεθούν σε παιδιά ως εφόδια για την νέα σχολική χρονιά.
Η συλλογή θα γίνεται στο γραφείο της Τράπεζας Χρόνου του Δήμου, στο Δημαρχείο της Αγίας Βαρβάρας (Αριστομένους 8), στον 2ο όροφο (9:00-17:00).
Οσοι επιθυμούν να συμβάλλουν σε αυτήν την πρωτοβουλία επικοινωνήστε με την κοινωνική λειτουργό της Τράπεζας Χρόνου, Ρέα Δεληγιάννη στο τηλ. 2132019351 .
ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ
Δ/ΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 
ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
Δ/ΝΣΗ : Αριστομένους 8, Αγία Βαρβάρα


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.