Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Γνωρίστε την Μικτή Τετράφωνη Χορωδία & την Παιδική Χορωδία του Δήμου Κορυδαλλού
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Γνωρίστε την Μικτή Τετράφωνη Χορωδία & την Παιδική Χορωδία του Δήμου Κορυδαλλού

Η μικτή τετράφωνη χορωδία του Δήμου Κορυδαλλού γιορτάζει φέτος τα 10 χρόνια δημιουργικής προσφοράς στην πόλη και σας καλεί να την γνωρίσετε από κοντά στην μεγάλη χορωδιακή εκδήλωση, στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Σεπτέμβρη 2014, η οποία θα πραγματοποιηθεί με Ελεύθερη Είσοδο την Κυριακή 21/9/2014 στις 20.00 στο Δημοτικό Αμφιθέατρο «Θανάσης Βέγγος». Η Χορωδία μας απαρτίζεται από πολίτες διαφόρων ηλικιών και ενασχολήσεων με κοινό χαρακτηριστικό  την αγάπη τους για τη μουσική. Το ρεπερτόριο της περιλαμβάνει τραγούδια από διάφορους χώρους της μουσικής όπως δημοτικά, λαϊκά, κλασικά, μπαλάντες  κ.α.
Εμφανίζεται στις εκδηλώσεις του Δήμου μας αλλά και  σε διαδημοτικά, πανελλαδικά ή και διεθνή Φεστιβάλ. Περιλαμβάνει δύο τμήματα, την Μεικτή Τετράφωνη των ενηλίκων και την Παιδική η οποία είναι ένα τμήμα ξεχωριστής καλλιτεχνικής δημιουργίας του Δήμου Κορυδαλλού που σκοπό του έχει να γίνει πυρήνας μουσικής εκπαίδευσης αλλά κι ευρύτερης πολιτιστικής και κοινωνικής μόρφωσης για τους μικρούς Κορυδαλλιώτες. Συμμετέχει στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου, είτε μόνη της είτε σε σύμπραξη με την Μεικτή Τετράφωνη Χορωδία των ενηλίκων. Από τις αρχές του 2013 ξεκίνησε τη συνεργασία της με την Κιβωτό του Κόσμου και ήδη οι δύο παιδικές χορωδίες πραγματοποιούν κοινές εμφανίσεις και συμμετοχές σε εκδηλώσεις και χορωδιακά φεστιβάλ. Οι Χορωδίες περιμένουν τα νέα μέλη τους, παιδιά και ενήλικες, για να μοιραστούν μαζί τους ένα εξαίσιο μουσικό ταξίδι.
Διεύθυνση: Έλενα Κασάροβα
Πληροφορίες : 210 4944364 εσ. 2
Η συμμετοχή στις Χορωδίες είναι δωρεάν.

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.