Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Δημιουργία κοινωνικών φροντηστηρίων στο Δήμο Περιστερίου
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Δημιουργία κοινωνικών φροντηστηρίων στο Δήμο Περιστερίου

Ο Δήμος Περιστερίου με συντονιστή των δραστηριοτήτων που αφορούν θέματα παιδείας τον εντεταλμένο σύμβουλο Δημάρχου Γιώργο Βαθιώτη προχώρησε στη δημιουργία κοινωνικού φροντιστηρίου ξεκινώντας από το 1ο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ με μαθήματα ξένων γλωσσών αλλά και μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας για τους μαθητές. Τα έργα καρδιάς ξεκινούν απο ένα εσπερινό Λύκειο με σπουδαστές όλων των ηλικιών, χαμηλόμισθοι που αναζητούν και προσπαθούν να κατακτήσουν τα όνειρα τους για μια "καλύτερη ζωή".
Τα κοινωνικά φροντιστήρια αλληλεγγύης του Δήμου μας θα επεκταθούν και στα 4 διαμερίσματα της πόλης. Στο 1ο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ του 3ου διαμερίσματος στην περιοχή Αγίου Αντωνίου τα μαθήματα αφορούν 5 ξένες γλώσσες  Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ισπανικά και Γερμανικά. Επίσης φροντιστηριακά μαθήματα που αφορούν τα Μαθηματικά κατεύθυνσης, τη Φυσική κατεύθυνσης, τη Γλώσσα-Εκφραση και Αρχές Οικονομικής Θεωρίας για τους υποψήφιους των Πανελληνίων Εξετάσεων. koinoniko_fronthsthrio1.jpg
Στο πρόγραμμα αυτό συμμετέχουν 14 καθηγητές των ανωτέρω ειδικοτήτων.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι κάτοικοι του Περιστερίου με χαμηλό εισόδημα.
Απο την πρώτη μέρα παρουσίασης του προγράμματος υπήρξε έντονο ενδιαφέρον και 110 μαθητές δήλωσαν ήδη συμμετοχή.


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.