Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Τα Κοινωνικά Φροντιστήρια του Δήμου Ιλίου θα επαναλειτουργήσουν και το 2014
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Τα Κοινωνικά Φροντιστήρια του Δήμου Ιλίου θα επαναλειτουργήσουν και το 2014

Ο Δήμος Ιλίου στο πλαίσιο της Κοινωνικής του Πολιτικής, συνεχίζει τη λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου και για τη σχολική χρονιά 2014 - 2015 με σκοπό να βοηθήσει τους μαθητές που αδυνατούν οικονομικά να παρακολουθήσουν μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας.
Παρακαλούνται όσοι εν ενεργεία ή συνταξιούχοι εκπαιδευτικοί επιθυμούν να συμμετέχουν σε αυτή την  κοινωνική δράση, προκειμένου να στηρίξουν εθελοντικά τα τμήματα ενισχυτικής διδασκαλίας, που απευθύνονται σε μαθητές και μαθήτριες της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, να αποστείλουν συμπληρωμένη την «αίτηση εκπαιδευτικού» που συνοδεύει την ανακοίνωση, στην ηλεκτρονική διεύθυνση που αναφέρεται παρακάτω.
Επίσης, καλούνται όσοι μαθητές  θέλουν να ενταχθούν στο Κοινωνικό Φροντιστήριο, να αποστείλουν στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση τη συμπληρωμένη «αίτηση μαθητή».
Το πρόγραμμα θα υλοποιείται καθ΄ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας μετά το πέρας του πρωινού σχολικού ωραρίου, στο 1ο Λύκειο Ιλίου (Αγ. Βαρβάρας και Ιδομενέως 104).
Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και δήλωση ενδιαφέροντος, μπορείτε να απευθύνεστε Δευτέρα έως Παρασκευή 08.00-13.00, στα τηλέφωνα επικοινωνίας 213 20 30 036 & 213 20 30 029, καθώς και στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Κοινωνικής Υπηρεσίας: koinoniki@ilion.gr.
Αρμόδιοι υπάλληλοι: Φαρμάκη Χριστίνα, Αμπατζής Δημήτριος

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.