Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Σακχαρώδης Διαβήτης,καρδιαγγειακά Νοσήματα,καρκίνος:Μπορούν να προληφθούν
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου 2014

Σακχαρώδης Διαβήτης,καρδιαγγειακά Νοσήματα,καρκίνος:Μπορούν να προληφθούν

Ενημερωτική εκδήλωση «Σακχαρώδης Διαβήτης, καρδιαγγειακά Νοσήματα, καρκίνος:  Μπορούν να προληφθούν» θα πραγματοποιηθεί στις 29 Σεπτεμβρίου 2014, ώρες 18:00 - 20:00, στο κτίριο ΚΥΒΕ (Εθν. Μακαρίου 1, Περιστέρι).
Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του «Προγράμματος Παρεμβάσεων πρόληψης-προαγωγής υγείας σε υφιστάμενα δίκτυα στην Περιφέρεια Αττικής» του Ινστιτούτου Κοινωνικής και Προληπτικής Ιατρικής (Ι.Κ.Π.Ι.) με τη συνεργασία του Δήμου Περιστερίου.
Ομιλίες:
«Ενημέρωση και προσυμπτωματικός έλεγχος για τον σακχαρώδη διαβήτη, τα καρδιαγγειακά νοσήματα, τον καρκίνο του παχέος εντέρου, του μαστού και του τραχήλου της μήτρας», Ιωάννα Νικολούτσου, ιατρός, MD, Ph.D.
«Παράγοντες κινδύνου και πρωτογενής πρόληψη σακχαρώδους διαβήτη, καρδιαγγειακών νοσημάτων, καρκίνου του παχέος εντέρου, του μαστού και του τραχήλου της μήτρας», Στάθης Παπαχρήστου,  M.Sc., ψυχολόγος


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.