Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΩΡΕΑΝ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΕ ΑΠΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΩΡΕΑΝ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΕ ΑΠΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Η Κοινωνική Υπηρεσία και το Γραφείο Προαγωγής Υγείας του Δήμου Αγίων Αναργύρων -Καματερού, σε συνεργασία με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων - Προαγωγή Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ) και το Σύλλογο Φίλων Ογκολογικού Νοσοκομείου «Οι Άγιοι Ανάργυροι», συνεχίζουν να υλοποιούν το  πρόγραμμα δωρεάν ψηφιακής μαστογραφίας.
Ο δωρεάν προληπτικός έλεγχος αφορά άπορες ΚΑΙ ανασφάλιστες γυναίκες ηλικίας 40- 69 ετών. Το πρόγραμμα ΔΕΝ απευθύνεται σε γυναίκες που πάσχουν ήδη από καρκίνο του μαστού.
Η ψηφιακή μαστογραφία πραγματοποιείται στον ειδικό ψηφιακό μαστογράφο του παραρτήματος του Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου «Οι Άγιοι Ανάργυροι».
 Η επόμενη προγραμματισμένη εξέταση θα διεξαχθεί στις 26 Σεπτεμβρίου 2014.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή σας στο πρόγραμμα, μπορείτε να επικοινωνείτε:
Γραφείο Προαγωγής Υγείας της Κοινωνικής Υπηρεσίας,
κ. Κεντεποζίδου Νατάσα, τηλ. 2132039921
κ. Καμαρινοπούλου Ελένη, τηλ. 2132039925

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.