Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Εργαστήριο Φωτογραφίας, Δημιουργικής Γραφής και Κεραμικής
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη, 18 Σεπτεμβρίου 2014

Εργαστήριο Φωτογραφίας, Δημιουργικής Γραφής και Κεραμικής

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών δραστηριοτήτων, που πραγματοποιεί ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων, για την αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των πολιτών και την δημιουργική επιμόρφωσή τους, διοργανώνει μαθήματα Εργαστηρίου Φωτογραφίας, Δημιουργικής Γραφής και Κεραμικής.
Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής & Φωτογραφίας
Αγαπάτε να αποτυπώνετε τη σκέψη σας στο χαρτί ή μήπως προτιμάτε να φυλακίζετε τη στιγμή μέσα από το φακό;
Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων σας δίνει τη δυνατότητα να συμμετέχετε σε δύο νέα εργαστήρια στο Πολιτιστικό Κέντρο Εξαρχείων (Τσαμαδού 9), στο Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής και στο Εργαστήρι Φωτογραφίας.
Ελάτε λοιπόν για ένα παιχνίδι με την γραφή, μια γνωριμία με τον κόσμο της λογοτεχνίας από την δημιουργική της πλευρά ή για ένα παιχνίδι με το φακό για να γνωρίσετε  τις τεχνικές αλλά και τις καλλιτεχνικές δυνατότητες της φωτογραφίας.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα
(210) 3835541 & 3830471.
Ελάτε να γνωρίσετε την Τέχνη της Κεραμικής στο Κέντρο Πηλού του ΟΠΑΝΔΑ
Στο πλαίσιο των προγραμμάτων που διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων για τη δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των πολιτών, υλοποιεί και φέτος τα μαθήματα του Εργαστήριου Κεραμικής του Κέντρου Πηλού.
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε αρχάριους ανεξαρτήτως ηλικίας και οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν την χαρά της δημιουργίας της κεραμικής τέχνης μαθαίνοντας, με την κατάλληλη υλικοτεχνική υποδομή του Κέντρου Πηλού, τις βασικές αρχές της κεραμικής τέχνης.
Οι εγγραφές για το Εργαστήρι Κεραμικής ξεκίνησαν!
Το μηνιαίο κόστος συμμετοχής είναι 15 ευρώ για τους δημότες, 20 ευρώ για τους ετεροδημότες
Κόστος εγγραφής 5 ευρώ.
Τα τμήματα ενηλίκων ξεκινάνε τη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου, ενώ για τα παιδιά την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου.
Επίσης το Κέντρο Πηλού θα δέχεται δωρεάν επισκέψεις σχολείων από την Πέμπτη 9 Οκτωβρίου, εφαρμόζοντας το πρόγραμμα « Όλες τις εποχές πλάθω πηλό», με διαφορετική θεματική για κάθε μήνα του έτους. Ένα πρόγραμμα που ενθουσιάζει τους μικρούς μαθητές – επισκέπτες.
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να καλείτε στο Κέντρο Πηλού (Φανοσθένους & Σφιγγός, Ν. Κόσμος), στο τηλ. 210 9247031.Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.