Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Ανοικτός Διαγωνισμός Σεναρίου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σχετικά με τη δημιουργία διαφημιστικού βίντεο για την Ευρωπαϊκή Κάρτα Ασφάλειας Ασθένειας
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη, 12 Αυγούστου 2014

Ανοικτός Διαγωνισμός Σεναρίου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σχετικά με τη δημιουργία διαφημιστικού βίντεο για την Ευρωπαϊκή Κάρτα Ασφάλειας ΑσθένειαςH Ευρωπαϊκή Επιτροπή προκήρυξε  επίσημο ανοιχτό διαγωνισμό προτάσεων σεναρίου για τη δημιουργία διαφημιστικού βίντεο (video storyboard proposals) για την προώθηση της Ευρωπαϊκής Κάρτας Ασφάλισης Ασθένειας.
Η επικρατούσα ιδέα θα αναπτυχθεί και θα παραχθεί σε βίντεο κλιπ, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την προώθηση της Ε.Κ.Α.Α.. Οι τρεις πρώτοι νικητές θα κερδίσουν το ποσό των 1500, 1000 και 500ευρώ αντιστοίχως.
Ο  διαγωνισμός είναι ανοιχτός, και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα δέχεται προτάσεις έως και την 17η Αυγούστου 2014,
Μπορείτε να βρείτε τη διαφήμιση του διαγωνισμού στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση: http://ec.europa.eu/social/ehic_competition.jsp?langId=en

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.