Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Μετάθεση της προγραμματισμένης για την Τετάρτη 16/7 συναυλίας ΓΚΑΓΚΑΝΤΙΝ – η “Συμμορία του Καλοκαιριού” ,για την Δευτέρα 21/7
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Μετάθεση της προγραμματισμένης για την Τετάρτη 16/7 συναυλίας ΓΚΑΓΚΑΝΤΙΝ – η “Συμμορία του Καλοκαιριού” ,για την Δευτέρα 21/7

Η “Συμμορία του Καλοκαιριού”  θέλει καλό καιρό...
Η προγραμματισμένη σημερινή συναυλία 16/7,  στο Θέατρο Πέτρας  μετατίθεται για την Δευτέρα  21 Ιουλίου λόγω απρόσμενων καιρικών συνθηκών. Όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια ισχύουν κανονικά.
ΓΚΑΓΚΑΝΤΙΝ – η “Συμμορία του Καλοκαιριού”  με τον Διονύση Σαββόπουλο, τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και τον Πάνο Μουζουράκη.
Μαζί τους μια συναρπαστική ορχήστρα κορυφαίων μουσικών: Γιώτης Κιουρτσόγλου, Καλλίστρατος Δρακόπουλος, Στάθης Άννινος, Steve Tesser, Θοδωρής Σούκερας, Γιάννης Ιωαννίδης.
Επιμέλεια ήχου: Γιάννης Τούντας και Γιώργος Καραγιαννίδης
Σχεδιασμός φώτων: Περικλής Μαθιέλης
Για οποιαδήποτε πληροφορία και για τους όρους των εισιτηρίων μπορείτε να απευθυνθείτε στην επίσημη σελίδα της παραγωγής art-tc live στο Facebook:
Ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Όσοι έχουν προμηθευτεί  εισητήρια από τον Δήμο και επιθυμούν να τα επιστρέψουν,  μπορούν να απευθύνονται στο Δημαρχείο (3ος όροφος 10.00 - 13.00).
 

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.