Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Μεσοπέλαγα από τη Θεατρική Ομάδα του Κ.Υ.Α.Δ.Α
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Μεσοπέλαγα από τη Θεατρική Ομάδα του Κ.Υ.Α.Δ.Α

Το έργο του Πολωνού συγγραφέα Σλάβομιρ Μρόζεκ, «Μεσοπέλαγα», παρουσιάζει την Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014, η θεατρική ομάδα του Κ.Υ.Α.Δ.Α, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που αναλαμβάνει για την κοινωνική επανένταξη αστέγων.
Η θεατρική ανάγνωση θα γίνει, στις 10.00 πμ στο χώρο του Ξενώνα του Κ.Υ.Α.Δ.Α, από τους Δημήτρη Γούγο, Λάμπρο Μουστάκη και Μιχάλη Σαμόλη, υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του  ηθοποιού και δασκάλου τους Παναγιώτη Δορλή, με θεατές τους ίδιους τους άστεγους
φιλοξενούμενούς του, τους επιστήμονες που τους ενδυναμώνουν ψυχοκοινωνικά και το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος. Στη θεατρική παράσταση θα συμμετάσχει ο γνωστός ηθοποιός και νεοεκλεγείς Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Δικαίωμα στην Πόλη», κ. Αντώνης Καφετζόπουλος ερμηνεύοντας έναν εκ των πρωταγωνιστικών ρόλων.
Η οργάνωση τέτοιων προγραμμάτων έχει στόχο να ενθαρρύνει τους άστεγους ανθρώπους να βγουν από την απομόνωση και να κινητοποιηθούν προς την κατεύθυνση της κοινωνικής συμμετοχής κι επανένταξης. Στο παρελθόν ανάλογες παρουσιάσεις έχουν γίνει στο Μέγαρο Μουσικής και στις Λέσχες Φιλίας του Δήμου Αθηναίων. Το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων βρίσκεται κοντά στους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας στέλνοντας το μήνυμα ότι η Αθήνα, ο Δήμος και οι κάτοικοί της διατηρούν με κοινωνική σκέψη κι ευαισθητοποίηση τον ανθρώπινο χαρακτήρα και τα πολιτισμικά χαρακτηριστικά της ελληνικής πρωτεύουσας.
Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων, τηλ. επικ.: 2105246516 (εσωτ. 5)

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.