Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Γ’ Πανελλήνιο Masterclass Διεύθυνσης Ορχήστρας
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Κυριακή, 15 Ιουνίου 2014

Γ’ Πανελλήνιο Masterclass Διεύθυνσης Ορχήστρας

Ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού & Νεολαίας του δήμου Αθηναίων, μετά τα δύο πρώτα επιτυχημένα σεμινάρια, προσφέρει στους νέους Έλληνες μαέστρους τη δυνατότητα συμμετοχής στο Γ' Πανελλήνιο Masterclass Διεύθυνσης Ορχήστρας με τη Συμφωνική Ορχήστρα του δήμου Αθηναίων.
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από 25 - 30 Αυγούστου 2014, υπό τη διεύθυνση του διακεκριμένου αρχιμουσικού Μιχάλη Οικονόμου. Θα λειτουργήσουν δύο τμήματα: Τμήμα αρχάριων υπό τη διδασκαλία της μαέστρου και μουσικολόγου Αθανασίας Κυριακίδου και τμήμα προχωρημένων.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι έχουν γεννηθεί από το 1979 και μετά. Επίσης, τα ενεργά μέλη του σεμιναρίου έχουν δικαίωμα συμμετοχής μόνο σε ένα από τα δύο τμήματα. Για τους ακροατές δεν υπάρχει όριο ηλικίας.
Στο σεμινάριο δεν υπάρχουν δίδακτρα και η επιλογή των σπουδαστών που θα διευθύνουν στην τελική συναυλία θα γίνει κατά τη διάρκεια των μαθημάτων και των προβών, κατόπιν μυστικής ψηφοφορίας των μελών της ορχήστρας. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο προαύλιο του Κέντρου Τεχνών (Πάρκο Ελευθερίας) στις 29 Αυγούστου και θα είναι ανοιχτή στο κοινό όπως επίσης όλα τα μαθήματα και οι πρόβες.
Τα έργα που θα μελετηθούν με την ορχήστρα είναι:
Τμήμα αρχαρίων:
W. A. Mozart: Μικρή Νυχτερινή Μουσική
F. J. Haydn: Συμφωνία αρ.104
Τμήμα προχωρημένων:
W. A. Mozart: Συμφωνία αρ.41
L. van Beethoven: Συμφωνία αρ.5
J. Strauss II: Αυτοκρατορικό Βαλς
Τα ενεργά μέλη θα πρέπει να προετοιμάσουν όλα τα έργα του τμήματός τους και σε περίπτωση που ψηφιστούν από την ορχήστρα θα κληθούν να διευθύνουν οποιοδήποτε έργο ή μέρος έργου τους ζητηθεί.
Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στείλουν e-mail το αργότερο μέχρι τις 15 Αυγούστου 2014 στη διεύθυνση conductingmasterclass@hotmail.com με τα παρακάτω στοιχεία:
1. Ονοματεπώνυμο και ημερομηνία γέννησης
2. Τηλέφωνο
3. Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
4. Βιογραφικό
5. Το τμήμα που θα παρακολουθήσουν και αν θα είναι ενεργά μέλη ή ακροατές
Η λίστα των μελών και το πλήρες πρόγραμμα του σεμιναρίου θα ανακοινωθούν στις 18 Αυγούστου 2014.

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.