Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Αθλητικές καλοκαιρινές δραστηριότητες για μαθητές από τον Δήμο Περιστερίου
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη, 11 Ιουνίου 2014

Αθλητικές καλοκαιρινές δραστηριότητες για μαθητές από τον Δήμο Περιστερίου

Ο Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής, Αθλητισμού και Πρόνοιας (ΟΠΑΑΠ) του Δήμου Περιστερίου διοργανώνει και φέτος δωρεάν καλοκαιρινές αθλητικές δραστηριότητες (CAMP) για τους μαθητές της πόλης μας.
Μπορούν να συμμετέχουν οι μαθητές, που έχουν γεννηθεί από 2002 έως 2007. Διάρκεια προγράμματος από 16 Ιουνίου 2014 έως 27 Ιουνίου 2014 εκτός Σαββάτου και Κυριακής.
Ώρες λειτουργίας: 08:00 - 08:30 παράδοση παιδιών, 13:00 - 14:00 παραλαβή παιδιών. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: κολύμβηση, μπάσκετ, ποδόσφαιρο, σκάκι, βόλλεϋ.

Απαραίτητα δικαιολογητικά:
·        Βεβαίωση εργοδότη ότι εργάζονται και οι δυο γονείς.
·        Μονογονεϊκές οικογένειες
·        Υπεύθυνη δήλωση του γονέα ότι το παιδί δεν παίρνει φαρμακευτική αγωγή.
·        Υπεύθυνη δήλωση για το ποιος θα παραδίδει και θα παραλαμβάνει το παιδί.
·        Υπεύθυνη δήλωση των γονέων ότι το παιδί τους μετέχει με δική τους ευθύνη στο CAMP.
 ·        Πιστοποιητικό γεννήσεως.
·        Βεβαίωση παιδιάτρου (παθολογική - δερματολογική).
Οι αιτήσεις συμμετοχών θα υποβάλλονται από 10/06/2014 έως 13/06/2014 στα Γραφεία του Αθλητικού Τμήματος στο κολυμβητήριο (Πευκών και Ευκαλύπτων) και ώρες 09:00 - 14:00. Στις 13/06 έως 13:00 μ.μ.
Οι υπεύθυνες δηλώσεις θα δίνονται και θα συμπληρώνονται  στα γραφεία. Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές εφόσον συνοδεύονται από το σύνολο των δικαιολογητικών. Πληροφορίες: 210 5025380-5062951 Γραμματεία Κολυμβητηρίου.  


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.