Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ & ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ- ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ & ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ- ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
Ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Παιδείας του Δήμου Αγίων Αναργύρων Καματερού, διοργανώνει καλοκαιρινές συναντήσεις των ομάδων του Θεατρικού Παιχνιδιού (Α΄ΚΑΠΗ) με τίτλο: «Ιστορίες ζωντανές, πλάθονται με μαγεία από παιδιά με φαντασία»
Oι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 30 Μαΐου στις 19:00, στην Αίθουσα εκδηλώσεων Α΄ ΚΑΠΗ , Κλεισούρας 2 & Ν. Πλαστήρα  και την Τετάρτη 4 Ιουνίου στις 19:30 στο Θεατράκι Κοκκινόπουλου

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Παιδείας του Δήμου Αγίων Αναργύρων- Καματερού διοργανώνει  εκδήλωση με τίτλο: «Εκτός κλίματος» το Σάββατο 31 Μαΐου στις 21:00 στο Καφέ Τέχνης «Πευκώνας».
Kατά τη βραδιά,  που είναι αφιερωμένη στην αγάπη και τον έρωτα, θα ακουστούν τραγούδια από τους Μαρία Ζυγούρη, Σοφία Ζουγανέλη και Βασίλη Γεροντάκο.


ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ 
Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Παιδείας του Δήμου Αγίων Αναργύρων- Καματερού διοργανώνει  εκδήλωση με τίτλο: «Οι χορομουσικοί χρόνοι της αυλαίας» το Σάββατο 31 Μαΐου στις 19:00, στο Θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου «Σπύρος Αποστόλου».
Πρόκειται για μια μουσικοθεατρική παράσταση από τους μαθητές των τμημάτων Μονωδίας και Μπαλέτου του Οργανισμού Πολιτισμού αθλητισμού και Παιδείας του Δήμου, αφιερωμένη στον Μότσαρτ και στο Ελληνικό τραγούδι.



Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.