Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Μουσικό αφιέρωμα στους Κραουνάκη - Νικολακοπούλου
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Μουσικό αφιέρωμα στους Κραουνάκη - Νικολακοπούλου

8 ΜΑΪΟΥ, ΩΡΑ 20.00 ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΟ ΕΦΗ
Μουσικό αφιέρωμα «... κι όλα γύρω σινεμά τα βλέπω» στο Σταμάτη Κραουνάκη και τη Λίνα Νικολακοπούλου, που σημάδεψαν μουσικά τις γενιές μας και «ξαναμίλησαν» για τα ίδια πράγματα με διαφορετικό τρόπο, διοργανώνει ο Δήμος Περιστερίου την Πέμπτη 8 Μαΐου και ώρα 20.00 στο νέο Κινηματοθέατρο ΕΦΗ (Βασιλικών 6, Κηπούπολη).
Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα επιμελείται το Δημοτικό Ωδείο Περιστερίου. Παίρνουν μέρος: Μαίρη Έσπερ - τραγούδι, Μαρία Σαπλαούρα - τραγούδι, Άρης Γραικούσης - πιάνο - τραγούδι, Άρης Σιγάλας - μπουζούκι και Νίκος Νταρίλας - κρουστά.
Μια υπέροχη μουσική εμπειρία που θα μας ταξιδέψει πίσω στο χρόνο μέσα από γνωστές και αγαπημένες μελωδίες. Η είσοδος είναι ελεύθερη.


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.