Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: 2ο Φεστιβάλ Γυμναστικής
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Σάββατο, 3 Μαΐου 2014

2ο Φεστιβάλ Γυμναστικής

Ο Δήμoς Αγίων Αναργύρων Καματερού σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Παιδείας και τον ΔΑΟ Καματερού διοργανώνουν το “2ο Φεστιβάλ Γυμναστικής”  την Κυριακή 4 Μαΐου  στις 17:30.
Στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις του Δήμου Αγίων Αναργύρων Καματερού (Γούναρη – Θεοτόκου & Ελευθερίας) στο Γεροβουνό, θα συμμετάσχουν Αθλητικά Σωματεία Ενόργανης, Ρυθμικής και Ακροβατικής γυμναστικής, Χορού, Τμήματα Μαζικού Αθλητισμού Δημοτικών Προγραμμάτων, Ιδιωτικά Γυμναστήρια και Τμήματα Γυμναστικής Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων. Να σημειωθεί οτι το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων της διοργάνωσης θα διατεθεί στο Ίδρυμα Προστασίας & Αποκατάστασης Παίδων &Νέων με Νοητική Υστέρηση    ( Ι.Π.Α.Π.)


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.