Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ : Ανακοίνωση για Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Σάββατο, 3 Μαΐου 2014

ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ : Ανακοίνωση για Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς

Επειδή παρατηρήθηκε ότι πολλοί υπάλληλοι του δήμου Αθηναίων και των Νομικών Προσώπων και Ιδρυμάτων του δεν ενημερώθηκαν εγκαίρως για τις εγγραφές των παιδιών τους σε Παιδικούς Σταθμούς του δήμου μας (από 2-4-2014 έως 11-4-2014), οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν σχετικές αιτήσεις έως και την Παρασκευή 9-5-2014 στην Κεντρική Υπηρεσία του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών, Ρόδου 181- Σεπόλια.

Σημείωση: Η συγκεκριμένη ανακοίνωση αφορά μόνο υπαλλήλους του Δήμου Αθηναίων και των Νομικών Προσώπων και Ιδρυμάτων του.
Δείτε εδώ την αίτηση εγγραφής

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.