Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Η Γιορτή των Χρωμάτων, στην Τεχνόπολις
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Η Γιορτή των Χρωμάτων, στην Τεχνόπολις

Τη Γιορτή των Χρωμάτων διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά, η Ελληνική Εταιρεία Καλλιτεχνικών Προγραμμάτων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες – Very Special Arts Hellas, στην Τεχνόπολις του δήμου Αθηναίων, από την Παρασκευή 2 Μαΐου έως την Κυριακή 4 Μαΐου 2014, για να συνεχίσει να στηρίζει την καλλιτεχνική-δημιουργική έκφραση των ατόμων με αναπηρία.
Στην Γιορτή των Χρωμάτων  λειτουργεί,  το «Παζάρι των χρωμάτων» όπου θα πωλούνται: χειροποίητες δημιουργίες, κοσμήματα, διακοσμητικά, παιχνίδια, βιβλία, λιχουδιές και λαχνοί (κλήρωση την Κυριακή 4/5/2014 στις 6.00 μ.μ.)
Θα παρουσιαστούν δρώμενα από τα καλλιτεχνικά εργαστήρια της VSA Hellas με νέους με αναπηρία, θα κατασκευαστεί ένας αλλιώτικος «λαβύρινθος» - μία διαδρομή για τις αισθήσεις μας και θα λειτουργεί παιδότοπος.
Ο πολιτιστικός φορέας «Ανάμεσα στους Μέρμηγκες» (www.amongtheants.com) θα διοργανώσει στο προαύλιο του Κτιρίου:  «Νέοι Φούρνοι»  παραδοσιακά παιχνίδια, εικαστικά εργαστήρια και παιχνίδια με φαντασία για όλους. Οι δραστηριότητες πραγματοποιούνται σε συνεργασία με την ομάδα εικαστικών Playroom και τις παιδαγωγούς Αγγελική Γούσγουλα, Ελένη Παπαδοπούλου και Αναστασία Γεώργα.
Η συγκέντρωση των ειδών για το Παζάρι και η διοργάνωση όλης της Γιορτής βασίζονται στην προσφορά φίλων της οργάνωσης.
Από το 1990 τα  προγράμματα της Very Special Arts Hellas - θέατρο, χορός, εικαστικά, θεατρικό παιχνίδι για ανθρώπους με αναπηρίες, ξεναγήσεις σε μουσεία, ακουστική περιγραφή θεατρικών παραστάσεων για άτομα με προβλήματα όρασης, πρόσβαση στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου - προσφέρονται ΔΩΡΕΑΝ στους ανθρώπους με αναπηρίες.
«Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων, κτίριο Φούρνοι: Πειραιώς 100, Γκάζι, 210 3453548,
 press@athens-technopolis.gr, www.technopolis-athens.com
Very Special Arts Hellas, Τηλ. Επικοινωνίας: 210 7710847,
 E-mail info@vsahellas.gr  Site  www.vsahellas.gr
Πρόσβαση:
Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός», Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Φωταέριο», Λεωφορεία: 049, 815, 838, 914, Β18, Γ18, Στάση «Φωταέριο»
Ώρες Λειτουργίας :
Παρασκευή 02/05/2014, ώρα 5:00 μ.μ. έως 10:00 μ.μ.
Σάββατο 03/05/2014, ώρα 11:00 π.μ. έως 10:00 μ.μ.
Κυριακή 04/05/2014, ώρα 11:00 π.μ. έως 8:00 μ.μ.
Είσοδος ελεύθερη


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.