Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας του δήμου Αθηναίων
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή, 9 Μαΐου 2014

Συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας του δήμου Αθηναίων

Συνεχίζοντας τον θεσμό της μετάκλησης διακεκριμένων αρχιμουσικών και σολίστ, ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας του δήμου Αθηναίων, διοργανώνει συναυλία με τη Συμφωνική Ορχήστρα υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Γιώργου Παπαδόπουλου και τη συμμετοχή της πιανίστριας Λευκής Καρποδίνη, τη Δευτέρα 12 Μαΐου 2014,στον Πολυχώρο «Άννα και Μαρία Καλουτά».
Το πρόγραμμα της συναυλίας περιλαμβάνει δύο από τα σημαντικότερα έργα του κλασικισμού: το Κοντσέρτο για πιάνο και ορχήστρα αρ. 20 Κ. 466 του Wolfgang Amadeus Mozart και την Συμφωνία αρ. 5 του Ludwig van Beethoven.
Πολυχώρος «Άννα & Μαρία Καλουτά»: Τιμοκρέοντος 6Α, Άγιος Σώστης, Νέος Κόσμος, τηλ.: 210 9344131
Ώρα:20.30
Είσοδος ελεύθερη


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.