Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Digital Performers Meeting στο Πολιτιστικό Κέντρο Γκράβας
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη, 15 Μαΐου 2014

Digital Performers Meeting στο Πολιτιστικό Κέντρο Γκράβας

Ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων προσκαλεί όλους τους καλλιτέχνες που εκφράζονται με Ηλεκτρονικά Μέσα να συμμετέχουν στο Digital Performers Meeting που θα πραγματοποιηθεί 28 & 29 Ιουνίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Γκράβας.
Creator & Project Manager: Ανδρέα Μουρτζούκος
ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ για Electronic Music Producers, Vjs, Video & Multimedia Artists and Groups που επιθυμούν να παρουσιάσουν κάποιο έργο ή έργα ζωντανά με τα software που έχουν συνθέσει ή τα έχουν προγραμματίσει.
Υποβολή Αιτήσεων έως και την Κυριακή 8 Ιουνίου 2014 στο http://saxelectro.com/dpm/participation
Στην συνάντηση αυτή Δε θα υπάρχουν CD, DVD, Tapes, Hardware Synths, Electric Instruments.
Θα υπάρχουν μόνο Software, Laptop, Tablet, Smartphone, Sensors, Projectors, κάθε είδους Controllers, καθώς και Φυσικά Μουσικά Όργανα και Φωνές που Εκφράζονται μέσα από Ηλεκτρονική Επεξεργασία, προχωρώντας ακόμα και μπροστά από την εποχή μας.
Τα χαρακτηριστικά του Digital Performers Meeting είναι η Ηλεκτρονική Μουσική, ο Ηλεκτρονικά Επεξεργασμένος Φυσικός Ήχος, τα Samplers, τα Visuals και το Video Art, καθώς και οι Interactive Performances.
To Digital Performers Meeting έχει τρεις στόχους:
1) Nα αναδείξει νέους καλλιτέχνες που χρησιμοποιούν Ηλεκτρονικά Μέσα Έκφρασης,
καθώς και να ανοίξει δρόμο και σε άλλους να ασχοληθούν με αυτόν τον τομέα.
2) Nα φέρει σε επαφή όλους όσους δραστηριοποιούνται σε αυτόν το χώρο, να γνωριστούν μεταξύ τους και να ανταλλάξουν απόψεις και ιδέες.
3) Να προσφέρει Κατευθύνσεις καλύτερης Τεχνικής Κατάργησης μέσα από σεμινάρια που σχετίζονται με τα Ηλεκτρονικά μέσα Έκφρασης από επαγγελματίες και ειδικούς του χώρου, και τα οποία θα διεξάγονται συγκεκριμένες ώρες κατά την διάρκεια και παράλληλα με τις υπόλοιπες εκδηλώσεις.
Επικοινωνία:
http://saxelectro.com/contact

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.