Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Παράταση υποβολής αιτήσεων συμμετοχής ανέργων του Δήμου Αιγάλεω στο επιδοτούμενο πρόγραμμα ΤΟΠΣΑ «ΠΟΛΗΔΡΩΜΕΝΑ»
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη, 14 Μαΐου 2014

Παράταση υποβολής αιτήσεων συμμετοχής ανέργων του Δήμου Αιγάλεω στο επιδοτούμενο πρόγραμμα ΤΟΠΣΑ «ΠΟΛΗΔΡΩΜΕΝΑ»

Η «Αναπτυξιακή Σύμπραξη για την ανάπτυξη και αξιοποίηση πολιτισμικών δυνατοτήτων στο Δήμο Αιγάλεω» καλεί τους ενδιαφερόμενους ανέργους του Δήμου Αιγάλεω, να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα «ΠΟΛΗΔΡΩΜΕΝΑ». Το πρόγραμμα  περιλαμβάνει ένα πλέγμα δράσεων που αφορούν στην επιλογή, κατάλληλη προετοιμασία, κατάρτιση, επιμόρφωση, συνεχή επαγγελματική καθοδήγηση, ολοκληρωμένη συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη 78 ανέργων, με σκοπό την επανένταξή τους στην αγορά εργασίας.
Για την υποβολή των αιτήσεων καθώς και για πληροφόρηση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούννα απευθυνθούν στα παρακάτω σημεία:
ΥΠΟΔΟΧΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Κοινωνική Υπηρεσία Δήμου Αιγάλεω, Ελλησπόντου 7 και Μάρκου Μπότσαρη
Τηλέφωνο: 210 5697900 (Αναστάσιος Κωνσταντακόπουλος, Νικολέττα Δενερλή), ώρες: 08:30-14:30
 
ΠΑΡΟΧΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ
 ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΕΕ Α.Ε.
Τηλέφωνο: 210 8838540 (Δρανδάκη Αννίκα), ώρες : 10:00 – 16:00
 www.polidromena.gr
Η νέα προθεσμία στην υποβολή αιτήσεων λήγει την Δευτέρα 19 Μαΐου 2014
Δικαίωμα συμμετοχής  έχουν :
  •  Άνεργοι εγγεγραμμένοι στα Μητρώα Ανεργίας του ΟΑΕΔ
  • Νέοι επιστήμονες (Μηχανικοί, Δικηγόροι, Κτηνίατροι, Φαρμακοποιοί, κλπ, με προϋποθέσεις )
  • Ασφαλισμένοι στον ΟΓΑ με χαμηλά εισοδήματα
Οι συμμετέχοντες ολοκληρώνοντας την προετοιμασία τους, θα αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες και θα υποστηρίζονται καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος με συνεχή επαγγελματική και επιχειρηματική καθοδήγηση από εξειδικευμένους συμβούλους επιχειρηματικότητας, για να προχωρήσουν στην ίδρυση της δικής τους επιχείρησης στον τομέα του πολιτισμού (ατομικής ή Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης) ή να προωθηθούν στην απασχόληση σε υφιστάμενες τοπικές επιχειρήσεις, ή ακόμη και να αποκτήσουν τις προϋποθέσεις για να επιδοτηθούν / επιχορηγηθούν από άλλα επενδυτικά προγράμματα (ανάπτυξη επιχειρηματικού Σχεδίου).
Οι ομάδες / Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις που θα ιδρυθούν στο πλαίσιο του έργου θα δραστηριοποιηθούν στα παρακάτω αντικείμενα από ωφελούμενους με τις αντίστοιχες ειδικότητες:
  • Οργάνωση και διαχείριση πολιτιστικών και φεστιβαλικών εκδηλώσεων • Χοροθέατρο (θεατρικά δρώμενα) • Μουσική (επένδυση των πολιτιστικών δρώμενων) • Χειροτεχνήματα (αντικείμενα προώθησης και μνήμης) • Εφαρμογές multimedia (για την υποστήριξη των εκδηλώσεων ή και αυτόνομα) • Υπαίθριες δραστηριότητες (ξενάγηση σε αστικά αξιοθέατα, ποδηλατοβόλτες, κλπ) • Δημιουργικά επαγγέλματα (καλλιτεχνικά, τουριστικά κλπ) • Παραγωγή/Μεταποίηση/Διάθεση τοπικών προϊόντων.
* Το πρόγραμμα υλοποιεί η Α.Σ. «ΠΟΛΗΔΡΩΜΕΝΑ» που απαρτίζεται από τους φορείς: EuropeanProfiles ΑΕ (Συντονιστής Α.Σ.), Δήμος Αιγάλεω, Κέντρο Ενημέρωσης και Επιμόρφωσης ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΕΕ Α.Ε., Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού. 
Η πράξη «Ανάπτυξη και αξιοποίηση πολιτισμικών δυνατοτήτων στο Δήμο Αιγάλεω», υλοποιείται στο πλαίσιο της Δράσης 7: «Τοπικά σχέδια για την απασχόληση, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας» της Κατηγορίας Παρέμβασης 1: Ενεργητικές πολιτικές απασχόλησης, του Θεματικού Άξονα Προτεραιότητας 8 «Διευκόλυνση της απασχόλησης στις 3 Περιφέρειες Σταδιακής Εξόδου του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού 2007 – 2013», που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ)
Παράταση υποβολής αιτήσεων συμμετοχής ανέργων του Δήμου Αιγάλεω στο επιδοτούμενο πρόγραμμα ΤΟΠΣΑ «ΠΟΛΗΔΡΩΜΕΝΑ» 


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.