Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: 8 Δυτικά: bazaar + έκθεση ζωγραφικής
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

8 Δυτικά: bazaar + έκθεση ζωγραφικής

Στον κήπο του 8 Δυτικά το Σαββατοκύριακο 10 & 11 Μαΐου , θα πραγματοποιηθεί το μηνιαίο bazaar των καλλιτεχνών μας. Αρωματικά λικέρ, κοσμήματα, χειροποίητα αντικείμενα, διακοσμητικά για το σπίτι και άλλα πολλά χειροποίητα αντικείμενα φτιαγμένα από τους εκθέτες μας, σας περιμένουν για τα θαυμάσετε.
Επιπλέον, από την Παρασκευή 9 Μαΐου μέχρι και την Κυριακή 11 Μαΐου, στον ισόγειο χώρο του 8 Δυτικά, θα πραγματοποιηθεί η έκθεση ζωγραφικής με θέμα: " Η Γυναίκα" . Οι καλλιτέχνες με τα έργα του θα είναι εδώ και θα σας περιμένουν για να θαυμάσετε την γυναικεία μορφή σε διάφορες καταστάσεις και συμβολικές μορφές! Τα έργα είναι κυρίως σκίτσα ζωγραφισμένα με μολύβι και κάποια με χρώματα.
Η είσοδος στις εκδηλώσεις  είναι ελεύθερη για όλους!
 
8 Δυτικά 
9 Μαΐου - 11 Μαΐου
Λ. Αθηνών 387,
Αιγάλεω
Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.