Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Μουσική παράσταση: «…εξαίσιες του Πάθους μουσικές»
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Δευτέρα, 7 Απριλίου 2014

Μουσική παράσταση: «…εξαίσιες του Πάθους μουσικές»

Την Παρασκευή 11 Απριλίου 2014, ώρα 20:00 στο θέατρο Πολιτών (Τεγέας & Μ. Δαμάστας) παρουσιαστεί μια ξεχωριστή μουσική παράσταση του Δημοτικού Ωδείου Περιστερίου.
Συντελεστές είναι οι καλλιτέχνες - καθηγητές: ΜΑΙΡΗ  ΕΣΠΕΡ  (τραγούδι), ΑΝΝΑ  ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ (τραγούδι - ακορντεόν), ΣΤΕΛΙΟΣ  ΓΟΥΤΟΣ (τραγούδι - μπάσο), ΔΕΣΠΟΙΝΑ  ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ (τραγούδι - πιάνο), ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  ΚΕΛΕΠΟΥΡΑΣ (τραγούδι), ΜΑΚΗΣ  ΠΕΛΕΚΑΣ (μπουζούκι), ΝΙΚΟΣ  ΝΤΑΡΙΛΑΣ (κρουστά), ΕΛΕΝΗ  ΜΑΧΑΙΡΑ (επιλογή κειμένων - αφήγηση).
Θα παρουσιάσουν μελωδίες παραδοσιακές της Μεγάλης Εβδομάδας, τραγούδια των Μ. Θεοδωράκη, Μ. Χατζηδάκι, Δ. Λάγιου, Γ. Σπανού, Στ. Σπανουδάκη, Ν. Μαυρουδή ελαύνουν επί των σταυρώσεων, εξανθρωπίζοντας τον θάνατο και ξαναφτιάχνουν την «Απόλυτη Ανθρώπινη Εικόνα» καθώς το προστάζει η ζωή, να είναι ωφέλιμη «η από τα Πάθη οδύνη» και η τέχνη,  «μάστορης της αγάπης».

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.