Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Ενημερωτική Ημερίδα για το «Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδάρι»
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Ενημερωτική Ημερίδα για το «Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδάρι»

Το «Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδάρι» σας καλεί τη Δευτέρα 7 Απριλίου 2014 στην ενημερωτική ημερίδα για τη δράση και τις υπηρεσίες που προσφέρει στους πολίτες των δύο Δήμων.
Το Δίκτυο αποτελεί σύμπραξη των Δήμων Αιγάλεω και Χαϊδαρίου και της ΚΙ.ΠΟ.Δ.Α. για την καταπολέμηση της φτώχιας στην περιοχή και περιλαμβάνει δομές Κοινωνικού Συσσιτίου, Κοινωνικού Παντοπωλείου, Κοινωνικού Φαρμακείου, Γραφείο Διαμεσολάβησης και Τράπεζα Χρόνου.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αιγάλεω (Ιερά Οδός 364, στάση μετρό «Αγ.Μαρίνα»). Ώρα έναρξης 18.30. 


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.