Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Παγκόσμιο Breakdance & Hip-Hop Φέστιβαλ
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή, 11 Απριλίου 2014

Παγκόσμιο Breakdance & Hip-Hop Φέστιβαλ

Τους καλύτερους χορευτές στο Break dance παγκοσμίως βραβεύει το Blaze Master Jam International που διεξάγεται για 5η συνεχόμενη χρονιά, την Κυριακή 13 Απριλίου, στην Αρχιτεκτονική Μουσική Σκηνή.
Το  Blaze Master Jam International είναι το πολυεθνές χορευτικό φεστιβάλ, που φέτος θα αποτελέσει το dance event  της χρονιάς με συμμετέχοντες χορευτές από την Ελλάδα, την Κύπρο, από χώρες της Ευρώπης όπως Ιταλία, Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Σερβία, Ουκρανία, ακόμα και με συμμετοχές από το Λίβανο, το Ισραήλ και τη μακρινή Αμερική.
Σε μια πλούσια διοργάνωση, οι συμμετέχοντες έρχονται με σκοπό να παρασύρουν τα πλήθη επιδεικνύοντας τις πιο δυνατές χορευτικές τους ικανότητες και να διαγωνιστούν μεταξύ τους, προσπαθώντας να κερδίσουν τον απόλυτο τίτλο: Αυτόν του καλύτερου χορευτή στον κόσμο!
Το Blaze Master Jam International 2014 περιλαμβάνει:

  • Διαγωνισμός BREAKDANCE σε δυο κατηγορίες (1vs1 και 4vs4)
  • Διαγωνισμός ALLSTYLES
  • Live RAP SHOWCASE
  • GRAFFITI WALL : Στον χώρο θα ζωγραφιστεί ένας τοίχος από καλλιτέχνες της PhattCaps . Η τοιχογραφία θα έχει θέμα τον παγκόσμιο διαγωνισμό  Breakdance.
  • Διεθνείς κριτές και Παρουσιαστές
  • Πάνω από 300 συμμετοχές χορευτών
  • 3 ώρες Σεμινάριο Χορού (μια ημέρα πριν το διαγωνισμό)
Τόπος και Διεύθυνση διεξαγωγής του φεστιβάλ: Αρχιτεκτονική Μουσική Σκηνή - Ελασιδών 6, Γκάζι.
Το φεστιβάλ πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων.
Αποκλειστικά νέα και καθημερινά up dates σχετικά με το BLAZE MASTERJAM 2014 θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του φεστιβάλ: www.blazemasterjam.com και πλούσιο οπτικό υλικό στο official BMJ channel: www.youtube.com/user/bmjgreece
Facebook:  http://www.facebook.com/blazemasterjam
Twitter: @blazemasterjam

  
Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.