Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Διαδραστική έκθεση «Ο πλανήτης σε χρειάζεται»
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Διαδραστική έκθεση «Ο πλανήτης σε χρειάζεται»

Μια πρωτότυπη διαδραστική έκθεση παρουσιάζεται στην Θεσσαλονίκη
Στο Περίπτερο 2 των εγκαταστάσεων της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης ( HELXPO -ΔΕΘ)
Η διαδραστική Έκθεση με τίτλο «ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ  σε χρειάζεται ..» θα σας μεταφέρει στο μέλλον στη Γη και θα σας προσκαλεί να εξερευνήσετε  το πώς όλοι οι άνθρωποι θα επιβιώσουν στο ολοένα και μεταβαλλόμενο πλανήτη.
Στο ταξίδι αυτό στο μέλλον της Γης θα είστε παρέα με την Buz, τον Eco, την Tek, και τον Dug οι οποίοι έρχονται από το 2050 και σας ξεναγούν στην έκθεση παρουσιάζοντα το μέλλον. Ο ρόλος τους είναι να σας συμβουλέψουν για τις αποφάσεις που πρέπει να λάβετε στις θεματικές ενότητες που περιλαμβάνονται στο χώρο της έκθεσης με σκοπό να σχεδιάσετε την πόλη του 2050
Στην «Πόλη του Μέλλοντος» αντικατοπτρίζονται όλες οι επιλογές που παίρνουμε καθημερινά και το ταξίδι αυτό στην πόλη του 2050 μα βοηθά να  μην ξεχνάμε ότι οι αποφάσεις που παίρνουμε στην καθημερινά επηρεάζουν τόσο τη δική μας ζωή όσο και των συνανθρώπων μας
…καλό ταξίδι ….
Ώρες λειτουργίας
Καθημερινά : 10:00 – 14:00 και 17:00 – 20:00
Σαββατοκύριακο 11:00 – 19:30
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.