Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Ημερίδα για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Ημερίδα για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο

Ο Δήμος Αιγάλεω, ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και η Ελληνική Εταιρία Μελέτης της Διαταραχής του Εθισμού στο Διαδίκτυο, σας προσκαλούν την Κυριακή 09 Μαρτίου, στις 18.30, στην ημερίδα που διοργανώνουν για την Ασφαλή Πλοήγηση στο Διαδίκτυο.
Σκοπός της ημερίδας είναι γονείς, κηδεμόνες, εκπαιδευτικοί και παιδιά να ενημερωθούν για τους κινδύνους που ελλοχεύουν από την πλοήγηση τους στο διαδίκτυο και πώς να προστατευτούν από αυτούς.
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου «Δημ.Τρέπας» του Δήμου Αιγάλεω, Ιερά Οδός 364 και Κάλβου (σταθμός μετρό Αγ.Μαρίνα). Είσοδος ελεύθερη, χωρίς δήλωση συμμετοχής


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.