Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Κύκλος συνομιλιών με συγγραφείς που έχουν γράψει για την Αθήνα, στο Πνευματικό Κέντρο
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Σάββατο, 15 Μαρτίου 2014

Κύκλος συνομιλιών με συγγραφείς που έχουν γράψει για την Αθήνα, στο Πνευματικό Κέντρο

Κύκλο συνομιλιών με συγγραφείς και ανθρώπους της τέχνης που έγραψαν για την Αθήνα, διοργανώνει ο Οργανισμός Αθλητισμού Πολιτισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων, κάθε Πέμπτη, από τις 20 Μαρτίου έως τις 24 Απριλίου, στο Πνευματικό Κέντρο.
Με τον τρόπο αυτό συμβάλλει στην ανάδειξη της κοινωνικής ταυτότητας της πόλης μας, αξιοποιώντας τις βιωματικές ιστορίες και διηγήσεις ιστορικών και συγγραφέων.
Την Πέμπτη 20 Μαρτίου  ο «Κύκλος συνομιλιών» ξεκινά με το βιβλίο του  Βασίλη Καραποστόλη  Χειροποίητη πόλη. Ένα βιωματικό οδοιπορικό στις περιοχές της πρωτεύουσας που στη διάρκεια των περιπλανήσεων εμφανίζεται άλλοτε οικεία και άλλοτε ξένη.
Η δεύτερη συνάντηση του Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 27 Μαρτίου με το βιβλίο του Νίκου Βατόπουλου Το πρόσωπο της Αθήνας. Μια περιπλάνηση στις συνοικίες της Αθήνας με οδηγό τις προσόψεις των κτιρίων είναι ταυτόχρονα και μια ξενάγηση στα αισθητικά ρεύματα που διαμόρφωσαν το γούστο των Αθηναίων ολόκληρο τον 20ό αιώνα.
Το συντονισμό των συναντήσεων έχει ο συγγραφέας Σωτήρης Δημητρίου.
Πνευματικού Κέντρου του δήμου Αθηναίων, αίθουσα «Κωνσταντίνος Καβάφης»: Ακαδημίας 50
Ώρα έναρξης: 19.00
Είσοδος για το κοινό ελεύθερη


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.