Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Έχετε παρατημένα βιβλία ή παιχνίδια ; Μπορούν τώρα να ξαγίνουν χρήσιμα
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Έχετε παρατημένα βιβλία ή παιχνίδια ; Μπορούν τώρα να ξαγίνουν χρήσιμα


Πασχαλινό BAZAAR του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 2ου Δημοτικού Δήμου Ιλίου
Το Δ.Σ. του Συλλόγου θα πραγματοποιήσει στις 3 και 4 Απριλίου 2014 ένα παζάρι με μεταχειρισμένα βιβλία και παιχνίδια με σκοπό να δώσει την δυνατότητα στα παιδιά να αποκτήσουν ένα βιβλίο ή παιχνίδι σε συμβολική τιμή την οποία θα καθορίσετε εσείς.

Επιπλέον με τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από το παζάρι θα δοθεί η δυνατότητα  στο Σύλλογο να ενισχύσει  το έργο του Δήμου Ιλίου "Κοινωνική Τράπεζα Τροφίμων και Ειδών Πρώτης Ανάγκης" αλλά και να καλύψει ανάγκες του σχολείου.
Από εσάς ο Σύλλογος ζητά Βιβλία (Λογοτεχνικά, παραμύθια...) και παιχνίδια (επιτραπέζια, παζλ, λούτρινα κ.α. ) που έχετε στο σπίτι σας και δεν τα χρειάζεστε άλλο,  τα οποία να είναι σε καλή κατάσταση.
Αυτά τα αντικείμενα θα παραλαμβάνει το Δ.Σ. μόνο τις ημέρες και ώρες των δραστηριοτήτων του Συλλόγου.
 


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.