Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ. Έναρξη διαλέξεων
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2014

ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ. Έναρξη διαλέξεων

Η Αστρονομία στη ζωή μας
Έναρξη διαλέξεων: Τετάρτη 26/2 «Τα άστρα και οι μύθοι τους».
Εγκαινιάζεται την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου η πρωτοβουλία του Δήμου Αιγάλεω «ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ», μια σειρά έξι δωρεάν εκλαϊκευμένων διαλέξεων με αντικείμενο την Αστρονομία και σκοπό την ανάδειξη στο Αιγάλεω θεμάτων ευρύτερου ενδιαφέροντος από τις επιστήμες και την πνευματική ζωή.
Ο φετινός κύκλος διαλέξεων έχει τίτλο «Η Αστρονομία στη ζωή μας» και είναι αποτέλεσμα της συνεργασία του Δήμου Αιγάλεω με την Ένωση Ελλήνων Φυσικών. Εισηγητές των διαλέξεων είναι δύο διακεκριμένοι επιστήμονες του χώρου, γνωστοί στο ευρύ κοινό και από τις επιστημονικές τους εκπομπές στη δημόσια τηλεόραση, ο κ.Στράτος Θεοδοσίου και ο κ.Μάνος Δανέζης.
Η πρώτη διάλεξη την Τετάρτη 26/2 έχει τίτλο «Τα άστρα και οι μύθοι τους», όπου με αφετηρία τους αειφανείς αστερισμούς του Βόρειου ουρανού θα ξετυλιχτεί μπροστά μας το πώς γεννήθηκε η υπέροχη ελληνική αστρονομική μυθολογία.
Οι διαλέξεις θα πραγματοποιηθούν στο Πνευματικό Κέντρο «Γιάννης Ρίτσος» του Δήμου Αιγάλεω (Δημαρχείου και Κουντουριώτου, σταθμός μετρό «Αιγάλεω», τηλ.2105902440).
Ώρα έναρξης 19.00. Είσοδος ελεύθερη χωρίς δήλωση συμμετοχής.
Αναλυτικό Πρόγραμμα

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.