Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΔΙΑΛΕΞΗ
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΔΙΑΛΕΞΗ

Η Ακαδημία Πολιτών Αγίων Αναργύρων – Καματερού σας προσκαλεί στη διάλεξη με θέμα: Πάμπλο Πικάσο. Ο καλλιτέχνης ορόσημο στην ιστορία της ζωγραφικής του 20ου αι.
Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014 ώρα 19:00 μ.μ., στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Παλιό Δημαρχείο του Δήμου(απέναντι από τον Ναό Αγίων Αναργύρων)
Ο καθηγητής στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση και ζωγράφος Γεώργιος Ακρίτας θα αναφερθεί στην αναμφισβήτητα, πιο μεγάλη και πιο επιβλητική προσωπικότητα της σύγχρονης ζωγραφικής, στον επαναστατικό κι ανατρεπτικό καλλιτέχνη που έβαλε τη σφραγίδα της μεγαλοφυΐας του σε όλες τις σχολές και τα καλλιτεχνικά κινήματα του 19ου και 20ου αιώνα από τα οποία πέρασε διαδοχικά.
Στην ομιλία του θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στα έργα «Οι Δεσποινίδες της Αβινιόν» και «Γκερνίκα». Ο πρώτος πίνακας είναι τόσο ιδιόμορφος και εξαιρετικός και έχουν υπερτονιστεί τα όσα οφείλει στον ο Πικάσο στον Σεζάν και στην Αφρικανική Τέχνη, καθώς και ο ρόλος του σαν πρόδρομος του Κυβισμού. Ο δεύτερος πίνακας περιγράφει την απανθρωπιά, τη βιαιότητα και την απόγνωση του πολέμου.

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.