Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Ημερίδα: «Ο Ρόλος του Πανεπιστημίου στην Τοπική Κοινωνία» από το Δήμο Περιστερίου και το Πανεπιστήμιο Κύπρου
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Ημερίδα: «Ο Ρόλος του Πανεπιστημίου στην Τοπική Κοινωνία» από το Δήμο Περιστερίου και το Πανεπιστήμιο Κύπρου

Ημερίδα με τίτλο «Ο Ρόλος του Πανεπιστημίου στην Τοπική Κοινωνία» διοργανώνει ο Δήμος Περιστερίου σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κύπρου τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 18.00-20.00 στο Πολιτιστικό - Συνεδριακό Κέντρο του Δημαρχιακού Μεγάρου (Καραθεοδωρή και Εθν. Αντιστάσεως - σταθμός Μετρό "Περιστέρι").
Στόχος είναι η ανάδειξη της σημασίας της ένταξης των νέων επιστημόνων στην τοπική κοινωνία για την ευρύτερη πρόοδο και ευημερία, στα πλαίσια των επετειακών εκδηλώσεων "80 χρόνια Δήμος Περιστερίου" (1934-2014).
Στην ημερίδα θα χαιρετίσουν ο Δήμαρχος Περιστερίου Α. Παχατουρίδης, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κύπρου, Καθηγητής Κ. Χριστοφίδης,  ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Αλ. Σταυρούλιας, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού -  Τεχνικών  Έργων Μ. Τσιώτα - Μάρκου, ο Πρόεδρος του ΤΕΙ Αθηνών - Καθηγητής Μ. Μπρατάκος και ο Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας Φ. Αναστασίου.
Εισηγητές είναι:

  • Χριστοφίδης Κωνσταντίνος (Πρύτανης Πανεπιστημίου Κύπρου)
  • Ρόιδω Μητούλα (Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Χαροκόπειου Πανεπιστημίου)
  • Δρ Γρηγόρης Μακρίδης (Εκτελεστικός Διευθυντής Ευρωπαϊκού Γραφείου Κύπρου).
Επιπλέον, στην ημερίδα θα απονεμηθούν τα διπλώματα αποφοίτησης των συμμετεχόντων στο Δημοτικό Ελεύθερο Πανεπιστήμιο Περιστερίου. Συντονίζει η Δημοσιογράφος Άννα Σταφιδά.



Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.