Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Ημερίδα με θέμα: «ΔΙΑΒΗΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΗΤΙΚΟ ΠΟΔΙ»
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Ημερίδα με θέμα: «ΔΙΑΒΗΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΗΤΙΚΟ ΠΟΔΙ»

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αχαρνών σε συνεργασία με το Γ.Ν.Μ. ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ - Α. ΦΛΕΜΙΝΓΚ (Ιατρείο Διαβητικού Ποδιού «ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ»), σας προσκαλούν στην ημερίδα με θέμα: «ΔΙΑΒΗΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΗΤΙΚΟ ΠΟΔΙ».
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τη γιατρό κα. Λούπα Χαρίκλεια Παθολόγο - Λοιμωξιολόγο με εξειδίκευση στον Διαβήτη, τον κο. Βογιατζόγλου Ελευθέριο Ποδολόγο και την κα. Δώνου Αντριάννα επισκέπτρια υγείας και απευθύνεται στο γενικό πληθυσμό του Δήμου Αχαρνών. Υλοποιείται στα πλαίσια της ενημέρωσης και πρόληψης του Σακχαρώδη Διαβήτη, που στις μέρες μας έχει λάβει διαστάσεις επιδημίας.
Παράλληλα θα γίνουν μετρήσεις σακχάρου σε όσους επιθυμούν.
Η ημερίδα θα γίνει την Τρίτη 11 Μαρτίου 2014 και ώρα 10.00 π.μ. στην αίθουσα του 1ου ΚΑΠΗ Αχαρνών (Πλατεία Αγίου Νικολάου).                                                   

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.