Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Προβολή της ταινίας "Ο Κύκλος των Χαμένων Ποιητών" (1989) του Peter Weir
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Προβολή της ταινίας "Ο Κύκλος των Χαμένων Ποιητών" (1989) του Peter Weir


Ένας προικισμένος καθηγητής της Αγγλικής Φιλολογίας διορίζεται σε αυστηρά παραδοσιακό αρρεναγωγείο. Με το νεωτερικό πνεύμα της διδασκαλίας του, προσεγγίζει ουσιαστικά τους μαθητές του, ξυπνώντας τους έτσι το πάθος για τη ζωή και για τη γνώση, ενώ τους προτρέπει να κυνηγάνε και να υλοποιούν με κάθε κόστος τα όνειρά τους. Ταινία-πρότυπο για άλλες που ακολούθησαν ["Η Λέσχη των Αυτοκρατόρων" (2002) και "Τα Παιδιά της Χορωδίας" (2004)], βραβευμένη με Όσκαρ Σεναρίου από την Αμερικανική Ακαδημία Βραβείων Κινηματογράφου (1990). 
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗΣ ΕΚΠΑ
Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2014 και ώρα  6:00 μ.μ.
Αμφιθέατρο 437 Φιλοσοφικής Σχολής, Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου - Προσέλευση ελεύθερη 
 

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.