Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Δήμος Αγίας Βαρβάρας: Παρουσίαση του πολυβραβευμένου ντοκιμαντέρ
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Δήμος Αγίας Βαρβάρας: Παρουσίαση του πολυβραβευμένου ντοκιμαντέρ


Ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας και ο «Όμιλος UNESCO για τον Πολιτισμό της Ειρήνης» σας προσκαλούν τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου και ώρα 17.30 μ.μ., στην παρουσίαση του πολυβραβευμένου ντοκιμαντέρ «Πολύ μιλάς…πολύ κλαις» στο Κινηματοθέατρο «Γιάννης Ρίτσος» (Κρήτης & Θεμιστοκλέους) .
Πρόκειται για μια ταινία υπό την αιγίδα του «Ομίλου UNESCO για τον Πολιτισμό της Ειρήνης», που αναφέρεται στους Πομάκους της Θράκης και αποτελεί μέρος παραδόσεων Κοινωνικής Ανθρωπολογίας στα Πανεπιστήμια Δυτικής Μακεδονίας και Σόφιας.

Πριν την έναρξη της προβολής του φιλμ, το κοινό μπορεί να προσφέρει τρόφιμα και φάρμακα, για τη στήριξη τoυ κοινωνικού παντοπωλείου και του κοινωνικού φαρμακείου που εντάσσονται στο έργο: «Όμιλος UNESCO για τον Πολιτισμό της Ειρήνης – Κοινωνικές Δομές αντιμετώπισης της φτώχειας στους δήμους Αγίας Βαρβάρας και Κορυδαλλού».
Στην ίδια εκδήλωση θα βραβευτούν μαθητές Γυμνασίων & Λυκείων της πόλης που διακρίθηκαν σε διαγωνισμό έκθεσης με θέμα την ξενοφοβία και το ρατσισμό.

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.