Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Πολιτισμός Αλληλεγγύης - Θεατρικές βραδιές με ελεύθερη είσοδο στον Δήμο Κορυδαλλού
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Πολιτισμός Αλληλεγγύης - Θεατρικές βραδιές με ελεύθερη είσοδο στον Δήμο Κορυδαλλού

Δύο σπουδαία έργα παρουσιάζονται κάθε Δευτέρα και Παρασκευή με Ελεύθερη Είσοδο στην σκηνή «Γκαράζ» και την αίθουσα «Πλειάδες» του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Κορυδαλλού.
Στην σκηνή «Γκαράζ» κάθε Δευτέρα στις 8.00 μ.μ. το Ιωνικό Θέατρο παρουσιάζει, σε σκηνοθεσία Αντώνη Παπαδόπουλου, το ανατρεπτικό έργο «Mr Sloane», ένα από τα πιο αυθάδη θεατρικά έργα του 20ου αιώνα. Ο συγγραφέας Τζο Όρτον, χτυπά τη ρίζα της δυτικής κοινωνίας, τον καθωσπρεπισμό, τη ψευτιά και την επιφανειακότητα των ανθρώπινων σχέσεων και δημιουργεί μια μαύρη κωμωδία, όπου ο θάνατος αντιμετωπίζεται σα κάτι το απλό και το καθημερινό, ενώ το μόνο μέσον για να ανέβεις, είναι το σεξ.
Η παράσταση είναι κατάλληλη για παιδιά άνω των 15 ετών.

Επίσης κάθε Παρασκευή στις 9.00 μ.μ
. στην αίθουσα «Πλειάδες», η Θεατρική Ομάδα του Δήμου Κορυδαλλού παρουσιάζει, σε σκηνοθεσία Μπάμπη Κλαλιώτη, την ανατρεπτική και αγέραστη κωμωδία του Αριστοφάνη, «Λυσιστράτη». 
Ο κατεξοχήν εκπρόσωπος της αρχαίας αττικής κωμωδίας (445-385 π.χ) μας γνωρίζει μέσα από τα έργα του τα ήθη της Αρχαίας Αθήνας και κυρίως τα πολιτικά τεκταινόμενα. Το 411 γράφει την Λυσιστράτη, μια διαμαρτυρία κατά του πολέμου, με πολύ λίγους πολιτικούς υπαινιγμούς σε σχέση με τα υπόλοιπα έργα του. Ο ποιητής δείχνει ένα αληθινό πανελλήνιο αίσθημα.  Η Αθηναία Λυσιστράτη με βοηθό τη Σπαρτιάτισσα Λαμπιτώ αποφασίζει να χρησιμοποιήσει ένα είδος ερωτικής απεργίας για να τεθεί τέρμα στον Πόλεμο.
Να σημειώσουμε ότι και αυτή την χρονιά στις παραστάσεις και τις εκδηλώσεις του Δήμου Κορυδαλλού θα συγκεντρώνονται Τρόφιμα, Φάρμακα & Είδη Πρώτης Ανάγκης  για την ενίσχυση του Προγράμματος «Στηρί-ΖΩ» των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου μας και των συμπολιτών μας που πλήττονται περισσότερο από την οικονομική κρίση.

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.